Styring af underleverandører

Styring af underleverandører

Driftsleder eller administrator kan i partnermodulet oprette deres underleverandører og tilknytte dem til udvalgte ejendomme. Når en sag sendes videre til en underleverandør, kan både beboer og driftsleder kommunikere med underleverandøren og følge sagen fra start til slut.

Få overblik over dine underleverandører

Du opretter nemt dine underleverandører i Jublo. Når de er oprettet, kan du med et enkelt klik sende opgaver til dem. Du kan vedhæfte dokumentation, rekvisitionsnummer og meget andet. Du sætter selv korrekt faktura – og leveringsoplysninger til din underleverandør, så du sikrer, at alt er udfyldt korrekt.

Når du har sendt sagen videre til dine underleverandører, kan du nemt følge med i sagerne: Hvor langt er de? Er de færdige? osv. Du kan også kommunikere direkte med dine underleverandører på de enkelte sager.

Hvad betyder det for dig?

Du har et konstant overblik over dine underleverandører samtidig med, at du har al dokumentation samlet et sted. Det er tilgængeligt for alle parter.

Hvad betyder det for dine underleverandører?

Når du sender sagerne til dine underleverandører via Jublo, sikrer du, at al data bliver leveret korrekt. Ingen er i tvivl om rekvisitionsnumre, faktureringsadresser eller lign.

Dine underleverandører kan overfør sagen til deres eget ordrestyringssystem, da Jublo integrerer med de førende systemer. Det betyder, at dokumentation, sagsstatus osv. automatisk bliver synkroniseret til Jer.

Funktioner

Her kan du se alle de funktioner, der kan tilgås i Jublo Bolig. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din virksomhed i hverdagen.