Rating

Rating

Beboeren kan, efter sagen er afsluttet, give feedback og rate den opgave, der er blevet udført. Inde i ratingmodulet kan driftslederen se hvilken score, der er sendt afsted med dertilhørende kommentarer.

Lad beboerne vurdere håndteringen af sagen, når den er afsluttet

Målemetoden er NPS (Net Promoter Score), og er en af verdens mest benyttede metoder til måling af kundeloyalitet.

Når modulet er aktiveret opfordres beboerne automatisk til at besvare et spørgsmål, der kan fortælle driftslederen, hvor tilfredse de har været med det udførte arbejde.

Hvad betyder det for dig?

I har sikkert en masse glade beboere. Når de indbyrdes taler om deres tilfredshed med det udførte arbejde, så er det med til at styrke din virksomheds ry. Nu kan I opfange disse anbefalinger og bruge dem internt i virksomheden.

Efter hver opgave kan I få en tilbagemelding på beboerens oplevelse, som I selv kan vælge, hvor skal offentliggøres. Som udgangspunkt ligger den tilgængeligt inde i Jublos system.

Hvad betyder det for dine lejere?

Anmeldelserne, som I får fra beoerne, kan let bruges til at vise nye kunder, hvor stor tilfredshed der tidligere har været med jeres udførte arbejde.

Dertil kan I vise, hvor mange der vil anbefale deres netværk at benytte jeres virksomhed. Det kunne bl.a. fremgå af jeres hjemmeside eller andre relevante steder, hvor I ønsker at fremhæve vurderingerne.

For nye kunder kan der ligge en del troværdighed i, at andre har været glade for jeres arbejde. Det kan være en afgørende faktor, når de skal vælge jer frem for en anden virksomhed.

Funktioner

Her kan du se alle de funktioner, der kan tilgås i Jublo Bolig. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din virksomhed i hverdagen.