Rapport

Rapport

I rapportmodulet har I mulighed for at tilgå forskellige standardrapport som overblik over sager, rating eller opgaver videresendt til underleverandør. Dertil vil I også kunne få skræddersyet specifikke rapporter, der er tilpasset Jeres ønsker og behov.

Det er vigtigt med de rigtige tal

I Jublo er der 2 typer rapporter: Standardrapporter og PowerBI-rapporter.

Vores standardrapporter viser, hvor mange sager der er i gang, hvor mange tilbud der er sendt, og hvor mange der er accepteret, afvist osv.

Dataen, man ønsker at få indblik i, kan være forskellig fra person til person. Vi har derfor udviklet PowerBI rapporter, hvor vi kan lave skræddersyede rapporter til netop dig og din forretning. Vi kan trække alle tal på kryds og tværs og lave rapporterne, præcis som du ønsker.

Hvad betyder det for dig?

Det er vigtigt, at du kan måle på de rigtige tal, for at du kan holde overblik over dine sager og tilbud. Ser du på de forkerte tal, kan du kun tage forkerte beslutninger. Derfor kan du nemt med Jublos rapportmodul få overblik over, hvor mange tilbud, der er sendt, hvor mange der bliver accepteret, hvor de kommer fra og meget mere.

Jublo PowerBI rapporter

Med Jublo PowerBI rapporter kan vi lave helt specifikke rapporter til dig. Det kunne f.eks. være hastighed: hvor lang tid går der fra en henvendelse kommer ind, til tilbuddet er sendt og accepteret? Og hvilke af dine tilbudsfolk levere bedst? Alt dette og meget mere kan vi lave med vores PowerBI rapporter. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Funktioner

Her kan du se alle de funktioner, der kan tilgås i Jublo Bolig. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din virksomhed i hverdagen.