Login til beboere

Login til beboere

I lejermodulet har beboeren mulighed for selv at oprette sig enten med en bruger eller med et engangslogin. Ved brugeroprettelse kan beboeren tilgå alle igangværende og afsluttede sager, der er tilknyttet dennes lejemål.

Giv dine beboere mest muligt overblik

Når dine beboere bestiller en opgave, får de et login. Når de logger ind, kan de følge med i alle deres sager, hvor de kan dele billeder, dokumentation og meget mere. Samtidig har beboeren et godt overblik over tidligere indmeldte sager.

Hvad betyder det for dig?

Når du bruger Jublo, gør du dig selv langt mere tilgængelig for dine beboere. De kan kontakte dig, når det passer dem, og de kan dele alle former for dokumentation, ligesom du kan dele relevante dokumenter med dem.

Hvad betyder det for dine beboere?

Når dine beboere selv kan logge ind, kan de holde sig selv opdateret. Hvis de har spørgsmål, kan de nemt stille dem via platformen, når det passer dem. Al dokumentation bliver samlet i Jublo, og ingen er i tvivl om, hvad der er aftalt.

Funktioner

Her kan du se alle de funktioner, der kan tilgås i Jublo Bolig. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din virksomhed i hverdagen.