Håndtering af henvendelser fra beboere

Håndtering af henvendelser fra beboere

Med Jublo Bolig er alle sager og henvendelser fra beboerne samlet ét sted. Driftslederen kan nemt kommunikere med beboerne, sende henvendelserne videre til underleverandører og løbende holde alle parter opdateret om sagens udvikling.

Følg sagens udvikling fra start til slut

Med Jublo Bolig kan driftslederen sende beskeder til sine beboere om, hvad der er aftalt. Dertil kan de udveksle billeder og plantegninger, som altid er tilgængelige for alle parter hele vejen gennem opgaven. Driftslederen kan i Jublo få overblik over alle sine sager – både de igangværende, dem der er sendt til underleverandør og de afsluttede.

Hvad betyder det for dig?

Jublo Bolig forbinder beboere, ejere, håndværkere, driftsleder og viceværter.

Alle henvendelser fra beboeren kommer ind via Jublo og tildeles automatisk den korrekte ejendom og driftsleder, som nemt kan sende sagen videre til en underleverandør. Dermed er al kommunikation med beboeren samlet ét sted. Dette skaber overblik for ejer og driftsleder, da der ikke skal holdes styr på korrespondancer, der er indgået via forskellige platforme.

Hvad betyder det for dine kunder?

Både beboeren og underleverandørerne kan hurtigt få et overblik over igangværende og afsluttede sager. Dertil kan de kommunikere sammen inde på en aktuel sag og dele relevant dokumentation på sagen.

Funktioner

Her kan du se alle de funktioner, der kan tilgås i Jublo Bolig. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din virksomhed i hverdagen.